Kád újrazománcozásában valaki segítene? Én szeretném megcsinálni!
albérletben élünk itt, ezért nem szeretnék szakembert hívni, és 30 ezret fizetni érte, illetve szeretem magam oldani meg a dogokat ( már amit lehet )
Próbálok utána nézni mit hogy kell, de megköszönném ha valaki leírná a tapasztalatát, és hogy ő hogy csinálta:)
Illetve így is lehet: Kicsit fürdőszoba, nincs ablak, és közvetlen huzatot se tudok csinálni, ha kinyitom az ablakot ( ami csak a szobában van)
a fürdőszobába azt mondják festés alatt 20-25 fok az ideális, de akkor mit csináljak, ha a fürdőkád oldalába van a radiátor, amit nem tudok lekapcsolni, és általában mindig langyos?
fölöslegesen biztosan nem,mert ennél rondább már nem lesz :)
Amint mondtam, albérletben lakunk, 3-4 év múlva már nem fogunk itt élni, nekem annyira nem fontos most hogy 10 évig tartson. (ezért sem szeretnék rá 30 ezret költeni,mert nem saját)
Köszönöm szépen! Ezt az oldalalt már elolvastam, és hasonlókat! DE köszönöm a választ!
Új kádat nem szeretnék venni, a radiátort pedig megpróbálom lekapcsolni :)
Kedves válaszoló! abba igazad van, hogy nem 40 éve élünk itt, csak 4. a kád eleve öreg volt, nem új! a lakás egy idős bácsié, de mindent fizetett eddig, amivel gond volt ( rossz volt a redőny pl.)
ezt az kérdést is én írtam ki, ebbe elmesélem, mi történt a káddal, igaz nem az én hibám, de nem hiszem hogy a tulaj ki fogja fizetni
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__hazimunka__6577328-meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!