Favágók láncfűrészesek! Help!?
igazából te ismered a géped és annak fogyasztását.
én kisebb fűrésszel 3000ft/tank ért vágtam de azzal elég sok fát szét tudtam vágni.
úgy kell megtervezni az árat hogy az elvégzett munkáért ne legyen azért irreálisan sok a költség.
vagy előre megmondod hogy mennyiért vagy hajlandó szétvágni és akkor mindegy hány tankkal megy ki megvan beszélve az ár.
Én kétféleképpen mérlegelném.
Vagy ránézek a fakupacra és megmondom hogy mennyiért vágom össze.
Vagy órabérbe. Óránként 1 liter benzin. Ehhez kell lánckenő ami úgy 4 dl. Az 800 forintos literes áron az 320 forint a 4 dl. Meg az 1 liter benzin a stihl olajjal. Az legyen 900 forint vastagon számolva. Ez így 1220 forint. Legyen akkor 1200 forint. Ehhez hozzászámolok gép kopást. 1500 forint az alap költségem. Akkor még elmegyek a házhoz. Ez plusz költség lehet ha nem a szomszédba megyek. Ezen felül az ezer forintos órabérem meglegyen. Tehát ez azt jelenti hogy óránként a minimum 2500 forint. Ez kevesebb nem lehet csak több. Inkább 3 ezer forint óránként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!