Hol lehet Pécsett transzfer papírt kapni? Sehol nem találok!
Figyelt kérdés
Olyan papírt amit pólóra rá lehet vasalni. Már néztem az Eszterláncban, Media Marktban, Pirexben, fotós boltban, Edigitalban, a másik kreatív boltban, de sehol sincsen vagy csak nagyon ritkán (azaz szinte soha)2015. jan. 5. 20:30
1/1 anonim válasza:
Művészellátót próbáld meg (azt hiszem van a Xavér utcában és a Kereskedők Háza aljában is), de szerintem jobban jársz ha elviszed a mintát a Dekorsprinteseknek és Ők megcsinálják neked. Nagyon ügyesen dolgoznak és árban is korrektek. Nekem valami négy-ötezer körüli összeg volt, két pólóra szöveges logót nyomni két helyre úgy, hogy én vittem a pólót. Ráadásul léggé szivatós minta volt, apró, vékony betűkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!