Hogyan tudok egy felületet mágnesek számára használhatóvá tenni?
Figyelt kérdés
Mágnesfóliát gondoltam,de ott azt írják, hogy:"Ne helyezzen mágnesfóliára mágnest, mivel a mágnesfólia demagnetizálódik!" A kisfiam karácsonyra egy jó kis mágnesekből álló játékot kapott,de a hűtő nálunk nem alkalmas arra, hogy a gyerek játékfelületként használja.2015. jan. 3. 13:31
1/7 anonim válasza:
Add oda neki a gáztűzhely fedelét!
:D
Na jó, komolyan: Minden papír-írószer boltban, vagy játékboltban lehet venni ún. mágnestáblát. Szerintem azon tudna játszani.
2/7 anonim válasza:
Akármilyen vaslemez jo (kivéve rozsdamentes egyike-másika). Adj neki egy tepsit, vagy ami a háztarásotokban elöfordul. Annak meg aki adta a gyereknek, mond meg, hogy ne fél játékot adjon.
3/7 A kérdező kommentje:
Tőlem kapta :) Van hozzá fém doboz,de nem éri be ennyivel (büdös kölke) :D s van neki egy nagy faládája,annak az ajtaját gondoltam tereppé varázsolni. És az egyik tepsim négy sarka lyukas,tehát fel is lehetne csavarozni... :D Persze valamikor lehetett kapni kályhák elé-mellé fém lapot.... lehet megnézem a vasboltban.KÖSZI!!!!
2015. jan. 3. 14:20
4/7 anonim válasza:
Nem csak a kályhák elé...a tűzhely fölé/mögé is a mai mapig lehet kis falvakban kapni falvédőt-fémlemezből-szém szines konyhai motívumokkal.
5/7 anonim válasza:
Segítek!
Elmész az első utadba eső bádogoshoz, és levágatod vele a pontos méretet.
Megúszod max egy ezresből, és ráadásul befestened sem kell.
6/7 anonim válasza:
7/7 waland válasza:
Nemrég még a Lidl-ben is láttam ilyen festéket. 3-szor át kell vele fújni, amin haszni szeretnéd, aztán már tapad rá a mágnes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!