Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Gázbojler csöpög amikor...

Gázbojler csöpög amikor melegít az égőnél mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
1 hete lett cserélve a gázbojlerem és a réginél nem volt ilyen gond. Most 120 literes bojlerem van szerintem nem is melegíti fel rendesen a vizet és amikor fűtti az égőnél középpen csöpög a víz de 1-2 másodpercenként ami szerintem nagyon sok és nem tudom honnan csöpög enyi, de ha nem fűtt akkor eláll a csöpögés mi lehet az oka?

2015. jan. 1. 10:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha egy hete vetted, akkor még garanciális. Fordulj a kérdéseddel a szervizhez!
2015. jan. 1. 12:52
 2/3 anonim ***** válasza:
A melegítés hatására táguló víz csepeg ki, egy vízre való tágulási tartály is megoldja a problémát (már ha nem tudod a csöpögő vizet hová elvezetni).
2015. jan. 1. 19:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Tekerd fel maximunmra a hőfokszabályzót, fűtsd fel a kikapcsolásig, és megszűnik a csepegés..ez csak kondenzvíz.

az első beüzemelésnél mindenképp fel kell fűteni taljesen, amit a hőfokszabályzó enged.

nálam is ez volt mindkét új bojleremnél.

2015. jan. 2. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!