Szitafestéket mivel lehetne a legvékonyabb rétegben és egyenletesen felvinni sztrol lapra?
Az otthoni körülmények sajnos nem engedik meg a profi szitakészítést és az azzal járó folyamatokat, így arra gondoltam, hogy matricából kivágott sablonnal "nyomnék" sztrol lemezt. Ugyebár mikor átpréseljük a szitán a festéket, egyenletes és csak annyi festék kerül a médiára, amennyi kell.
Nem hinném, hogy pl. egy ecsettel eredetihez hasonló eredményt lehetne elérni, épp ezért tettem fel a kérdést. Előre is köszi, ha valakinek van ötlete.
B.Ú.É.K!
Igen,hígítottuk...Sericol festéket használtunk.
Nos, sikerült kipróbálni a dolgot, szép eredemény kerekedett :)
Vettem tapétázó hengert, azzal vittem fel a festéket kb 15-20%-os hígításban. A sablon fólia Avery Dennison visszaszedhető, a szitafestéket pedig normál bolti hígítóval hígítottam, nem volt különösebb gond, bár nem tudom, hogy valóban lehet-e bolti aromás hígítóval használni a plastisol festéket... :)
Köszi még 1x a tanácsot és BUÉK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!