Szeretném a mosógép lefolyócsövét a kád tulfolyójába belevezetni. Milyen módon lehetséges ez, hogy ne csináljak kárt?
Hát nem a kád túl folyójába kell...ez kókler munka,nem oda való.
Közvetlen a szennyvíz hálózatba kell bekötni,unevezett mosógép szifonnal,azaz új kiállást kell készíteni neki.
Nem biztos, hogy jó ötlet, mert ha valahogyan mégis csatlakoztatnád oda, még egyáltalán nem biztos, hogy el is tudná nyelni azt a hirtelen kipumpált nagy vízmennyiséget.
Tehát vagy a kádszélére akasztod, ami lássuk be, hogy egy igénytelen megoldás, vagy megfogadod, amit az első válaszoló javasolt.
Gondolom, a kérdező nem akarja szétverni a kád csempézését.
Én sem akartam, simán a kádba engedem a vizet.
Hogy meglegyen a kellő magasság, a csaptelephez felhúzattam egy kicsit a kifolyócsövet, az állandóan ott van, nincs is leakasztva. Hát nem túl elegáns megoldás, de nagyságrendekkel olcsóbb, mint a szétbontani a fürdőszobát, és olyan nagy tömegek sem járnak hozzánk a fürdőszobát nézegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!