Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Lamináló gyanta 5 fokban meg...

Lamináló gyanta 5 fokban meg tud kötni? Mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés

Most kint van lehet ke kéne hozni?

[link]

2014. dec. 24. 16:01
 1/10 A kérdező kommentje:
Aggódok. :) Még sosem csináltam. Azon is aggódok jól elkevertem e a katalizátort. Kevergettem azért egy jó ideig. Azt sem tudom mennyi lenne ennek a száradási ideje. 1-2 óra? Vagy 24? Még a napon akartam szárítani hát azt már lekéstem.
2014. dec. 24. 16:03
 2/10 A kérdező kommentje:

Behoztam. :) 20 fok.

Mennyi idő alatt lesz kész? Muffin formában van.

2014. dec. 24. 16:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Keverési aránytól függ,20 fokon max. 1 órán belül.
2014. dec. 24. 17:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Még nagyjából ugyanolyan állagú mint az elején. Meg úgy tudom fel kéne melegednie nem? Ez nem melegszik. Tartok tőle valamit elrontottam. Lehet nem kevertem össze elején rendesen az aktiváló szerrel? Kevertem vagy 1 percig.
2014. dec. 24. 17:23
 5/10 A kérdező kommentje:
Olyan arányban kevertem amúgy ahogy adták.
2014. dec. 24. 17:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Azt írja 40 perc lenne a gélidő, gondolom ez a száradási idő lenne. Illetve hogy max 110 fok a exoterm hőcsúcs. Ezekszerint nem kevertem fel eléggé?
2014. dec. 24. 17:48
 7/10 A kérdező kommentje:
A teteje egy picit szárad. Már hozzá tudok nyúlni úgy hogy én nem leszek olyan. Ugyhagyom jó lesz? Fog zsugorodni? Szilárd lesz? Az alja még mindig tök puha.
2014. dec. 24. 18:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Onnantól, hogy benne van a katalizátor, biztosan teljes mértékig ki fog térhálósodni akkor is ha nincsen rendesen elkeverve... Biztosan a megfelelő mennyiségű katalizátort tetted bele, nem pl csak a tizedét, mert elszámoltad vagy hasonló, mert akkor jóval megnő a "fazékidő"...
2014. dec. 24. 21:03
 9/10 A kérdező kommentje:

Rendben, úgy tűnik minden oké. Készen van ki is jött könnyen a formából, szépek gyönyörűek.

Szerintem az volt, hogy kint hideg volt, meg amit hozzáadtam sok homokot az is kintvolt a hidegben, és amiatt nem indult meg.

Egy külön üvegcsében adták a hozzá kiszámoltat, azaz nem volt esély arra hogy én számoljam el.

Akkor ha jól értem ne tartsak attól sem hogy esetleg kevésbé történt meg a zsugorodás ugye?

Köszönöm a válaszokat. Aggódtam ám rendesen. :)

2014. dec. 25. 00:38
 10/10 anonim ***** válasza:
hát valószínű, hogy a hideg lassította egy kicsit... az viszont valószínű, hogy a ráírt zsugorodástól kevésbé zsugorodott, mert mint írtad tettél bele homokot, ami egy kicsit meggátolja a zsugorodást...
2014. dec. 25. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!