Nyakpárna szabásmintát küldene valaki?
Akkor lerajzolnád méretarányosan és átküldenéd priviben?
Mert pont a méreteket nem tudom.
Jajj már te kis te!
Hát mérd meg a nyakad kerületét, ebből kiszámolod a nyakad átmérőjének sugarát. Nyaksugár=kerület/2*PI
Na most ebből levonsz 1,5cm-t (varrásszél gyanánt) s ezt a méretet körző segítségével ráviszed az anyag közepére s megrajzolod a párna "közepét". A kapott körhöz két oldalról érintőket rajzolsz, de nem párhuzamosan hanem úgy hogy mérsékelten körülbelül 2 méterre a kör középponjától mettszék egymást. Abból a pontból ahol az érintő érinti a kört lemérsz 27 cm-t s onnan indítasz egy 9cm sugarú körívet 180 fokig. Ugyanezt csak tükrözve a másik érintőn is. Az első kör középponjából most rajzolj egy 21cm sugarú kört. Az előzőben (a 180fokos) rajzolt körívek végpontaiból szerkessz érintőket a legnagyobb körhöz. Az így kapott bezárt körvonalakat rajzold körül piros(!) krétával, vágd ki kétszer és 1,5cm-es varrásszéllel varrd össze, de a végén hagyj 5cm-t a kifordítására és a libatoll párnába való bepréselésére.
Na és ennyi. Szerintem tök egyszerű.
Mellesleg ha lerajzolja méretarányosan és elküldi neked a te technikai képességeiddel hogyan fogod a gépből méretarányosan kinyomtatni??? Min, a mosógépen?
Ezt megnézném!
Le tudod rajzolni méretarányosan, vagy sem?
Ha igen, küldd át priviben. Ha nem, ne okoskodj!
Mellesleg nem kör alakú a belseje, nézd meg a linket (elég ha rákattintasz és megnyitja)
Ne izgulj már, a piacon vettem diplomát.
A mosógép az mi? Azzal lehet nyomtatni? Én arra gondoltam, hogy majd az ájpodommal nyomtatom ki és az fel is nagyíccsa.
Küldted a privi íméltet a szabásmintával?
Nem küldtem, mert már elmagyaráztam hogyan szerkeszted meg.
Amúgy egészen kezdesz szimpatikus lenni.
Nem tudok szerkeszteni, mert nincs az a körző izém, kelletett amikor a jogsit vettem, hogy jó legyen a körforgalomba is.
Na küldd el íméltben lécci lécci lécci!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!