Ajtóra szerelhető pull up rudat (Iron gyim xtreme) lehet gipszkarton falra szerelni?
Figyelt kérdés
mármint olyan ajtóra felrakni ami körül gipszkarton fal van.le fog esni?be fog szakadni a fal vagy az ajtó? 65 kiló vagyok2014. dec. 14. 09:39
1/2 A kérdező kommentje:
Közben nézegettem a neten,és ott azt olvastam hogy igen,lehet,de valaki ezt megerősítené nekem?
2014. dec. 14. 10:25
2/2 zsolt.p válasza:
Mindenképp lehet! A gipszkarton fal alatt erős acél szerkezet húzodik, feltéve ha szakszerűen építették meg. Nem fog kidölni :) Egyébként arra figyelj, hogy ahol feltámaszkodik a rúd, tegyél alá valamit (vékonyabb deszka, bármi), mert a két pöcök, egyrészről összeköszolja-, másrészt ha furnér ajtó van, össze is nyomja az ajtó felületét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!