Ezek a horgoló tűk jónak számítanak? Vagy jobb az olyan, ami "nyeles"?
Ezt igazán akkor tudod, ha kézbe veszed:(
Az enyémnek guminyele van, nekem az kényelmes, mert nem csúszik. (Mondjuk nem vagyok akkora horgoló-ínyenc, bár szeretek horgolni, én mindent egy 4,5-essel készítek:)) Szóval 22 db nekem egy kicsit soknak tűnik:)
Még nem tudok horgolni, csak nagyon szeretnék. Nagyon szeretek gyöngyöt fűzni, de azzal az a gondom, hogy nem tudom akárhol csinálni. Sokat utazok és sokat olyan alkalom akad, amikor várakozom, és mindig is elbűvölt a horgolás, úgyhogy itt az ideje, hogy megtanuljam. vagyis kezdő vagyok. :)
Csak árban ez elég kedvezőnek tűnik, de máshol azt olvastam, hogy "fémszagú" lett valaki keze az ilyenektől. Találtam hasonlót, azok műanyagok egészben.
Minden tanácsot szívesen fogadok
Nekem csak nagyméretű tűből van fa, de kényelmetlennek találtam. Viszont ha csak most kezded, ne készletet vegyél, mert nem kell, elég egy vagy maximum két méret és ahhoz fonal. 4-5 és közepes vastagságú fonal megfelel, elképzelhető, hogy a horgolás mégsem a te világod, akkor meg ott állsz egy rakat tűvel. Így is idő, mire minden méretet használnál. Ha mégis megtetszik, érdemes beruházni egy teljes készletbe. Később nem lesz gond, ha a legtöbbet használt tűméretből többféle is rendelkezésedre áll (nyeles, fa, műanyag, fém stb.).
(Legjobbnak amúgy a szögletes bambuszt vagy az ergonómikus nyelű tűket tartják. Az áruk persze ennek megfelelő.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!