Hol tudok vásárolni 90 foktól szélesebb sarokpántot?
Figyelt kérdés
Konkrétan majdnem 360%-os nyitó-zárószögű sarokpántot keresek ajtóra, de nem tudom hol tegyem. Valaki tud segíteni?2014. dec. 1. 21:24
1/3 anonim válasza:
Bocs, de amit írtál, az az elképzelésem szerint egy egyszárnyú forgóajtó, amit teljességgel képtelenség becsukni.
360° = teljes kör.
2/3 anonim válasza:
360% alatt mit értesz? 360 fokot?
Milyen ajtóra kell? Szekrény vagy szoba..?
Szekrényre kivetőpánt ~275 fokos a legnagyobb, amit tudok, esetleg 'diópánt' , 'pipapánt' megfelelő lehet.
Szoba ajtóra lengőajtó zsanért találsz.
3/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem jól írtam valóban. 360fokos-ra gondoltam, ami kiderült, hogy valójában max 270fokos.
Közben kiderült, hogy nekem sarokajtó pántra van szükségem. Ezt nem bírtam jól megfogalmazni eddig :)
2014. dec. 2. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!