Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen csempevágót?

Milyen csempevágót?

Figyelt kérdés
30x30-as beltéri padlólap vágáshoz keresnék csempevágót. Bérlésre gondoltam, de több nap bérleti díj már egy alsóbb kategóriás árát kiteszi. 10-15 ezer forint körüli csempevágók az említett padlólaphoz mennyire használható? Mennyire vágja rendesen, vagy töri a lapot?

#Csempevágó.burkolás
2014. nov. 17. 07:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy rendes csempevágót ennyiért nem kapsz.

Nagyjából 50k-tól felfelé érdemes nézelődni. Ha barkácsolni kell, tehát ne ebből élsz, csak magadnak akarod megcsinálni a burkolást akkor bérelj!

Ha egész fürdőszobát akarsz burkolni, javaslom inkább fogadj szakembert! A végére költségben ugyanott leszel és szebb is lesz a munka, mintha te csinálnád gyakorlat nélkül. ;-)

2014. nov. 17. 08:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előzővel .Nem olyan olcsóak a lapok,hogy törmeléket gyártsunk .
2014. nov. 17. 08:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Burkolónak tanultam, de eddig sose költöttem csempevágóra, mindig kölcsönbe kapottal dolgoztam ha otthon kellett valami. Most felszedtem 3 helyiségben és a burkolatot újraburkolnám, kb 35nm2 lábazattal együtt. Továbbiakban csak ritkán lenne használva. Inkább béreljek erre a pár napra szerintetek?
2014. nov. 17. 09:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen bérelj.

Mondjuk egy napra. A 35 m2 lemegy agy jó aljzatra ha nincs benne sok minta kb 2 nap alatt. A második napra bérelsz vágót, az elsőn meg mész az egészekkel.

2014. nov. 17. 09:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!