Hogyan tűntessem el a rozsdát?
Figyelt kérdés
Nem olyan rég hozzám került egy viszonylag szép 1938 vagy 1939-es gyártású M35 sisak. Sajnos a rozsda ebbe is belekezdett, de szerencsére nem vészes, miliméteres gödrökről van szó a homlok részénél, illetve tarkónál. Ahogy tudtam lecsiszoltam (eredeti festés nem volt rajta, ne kövezzetek), de mivel használni akarom, nem hagyhatom így. Mivel tisztítsam le teljesen? Szeretném a gödröket "eltüntetni" és újrafesteni.Trinát mestertapaszom van eddig, mi kell még hozzá hogy látványos eredményt érjek el?2014. nov. 14. 12:03
1/2 anonim válasza:
rozsdamaró vagy van olyan ami átalakítja a rozsdát aztán lealapozod 2szer és eltűnnek a gödrök majd lefested színre
2/2 anonim válasza:
A mestertapasz nem túl tartós fémen, lassan is köt. A kétkomponensű vasgittel használható is lenne, nem csak szobadísz. A RO 55 rozsdamarót tudom ajánlani, kend át telibe. Azaz becsiszolás után és a többrétegű gittelés és becsiszolás előtt. [link]
Utána 2 vékony rétegben lefújhatod. Ne ecsettel vagy teddivel kend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!