Mini gombelemes led világítás karácsonyfa-díszbe?
A Nagyi egy hópihét horgolna a linken látható gömbbe. Én meg szeretném kivilágítani egy gombelemmel üzemelő leddel. Próbálkoztam a google-lel, de csak ledes zseblámpákat dobott, nekem pedig valami egészen kicsi szerkezet kellene, amit a horgolt hópehelyre tudnék erősíteni...
Köszönöm a segítséget, előre is!
Esetleg, ha SK összeraksz ilyen áramkört. A legfőbb a LED megválasztása, mégpedig egy alacsony fogyasztású legyen. Ahoz kell a gombelem. Mégpedig az átlagos ak 1,5V-t tudnak, ami a LED-hez nem lesz elég, tehát 2db.
Sok segítséget kaphatsz a
oldalon. Akár az alapismeretek között, akár a fórumon.
Igen, ilyeneket én is ismerek, pl. a ledes mécses van még jó árban, de valami olyat szerettem volna, ami nem egy komplett valami, és abból kell szétszereléssel, "körbefűrészeléssel" stb. kinyerni, hanem esetleg van-e ilyen valami kreatív hobby webáruházban készen úgy, hogy nincs köré építve semmi... nyilván olcsóbb is lenne...
De amúgy köszönöm az ötleteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!