Császár Böbe kérdése:
Vettem egy Straus austira láncfűrészt! Az új mennyibe kerül? Kinek mi a tapasztalata ezzel a gépel kapcsolatba?
Figyelt kérdés
2014. nov. 6. 13:11
1/3 anonim válasza:
Piacon 15 körül, neten 20-25 között.
A legbóvlibb kínai.
Erős, de nem tart sokáig.
2/3 anonim válasza:
Most vettem pár hete egy elektromosat a tescoban. Ilyesminél nem szoktam figyelni a garanciára, kapom szét és teszem grafitzsírba a hajtást, meg ellenőrzöm az anyaghasználatot, hogy legyen egy képem róla, mennyire lesz hasznos. Néhány húzás után átellenőriztem, hogy azokon a szellőzőréseken bejut-e valami, hát ott épp nem, csak az oldalburkolat és a hajtás+vezetőfelfogatás számára beleépített fémbetét találkozásán rengeteg olajos fűrészpor jut a belső fogaskerekek közé. Épp a jó grafitzsíromba... Körbeszilóztam, meg legalább a négy felfogató csavart is meghúztam, remélem nem azért voltak lazák, mert eztán is ki akarnának lazulni, hanem csak ezen spóroltak az okosok odaát. Innentől van egy elég combos kis elektromos láncfűrészem, amire még nem tudom, hogy találok-e vezetőt, ha ez elkopik, és azt se, hogy a csillagkerék helyettesíthető-e. Kicsivel többért kaptam volna MTD-t, annak jó az alkatrészellátottsága és vannak típusai, amiknek jó az átjárhatósága egy-két fontosabb (benzines) alkatrész esetében a Stihl-lel... :)
3/3 agytornász válasza:
Nekem van egy 50 köbcentis, csillagkerék hajtással. Jól lehetett vele darabolni, de tőről vágást azt nem szerette, leállt több fa kivágása után. Egyes kereskedőknél viszont
olcsó hozzá az alkatrész. Gyújtórész, karburátor tömítés készlet darabonként kb.2500 Ft.-ért. A gyári Oregon lánc két tél használat után is még élezhető, amit mindig időben kell csinálni. Most elindítás után nemsokára leáll. Valószínűen a főtengely szimeringet kell cserélni, mivel az új gyújtórésszel is leáll. Ilyenkor nincs kellő elősűrítés a forgattyúsházban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!