A 135 fokos kivetőpánttal kapcsolatosan lenne egy kérdésem. Mi a válasz az alábbi kérdésre?
Szia! Milyen pánt ez?
Itt van amikor ék alakú alátét kell hozzá, az is számít!
Minden pánthoz van rajzos beépítési útmutató! Értem, amit leírtál, de mi a probléma? Amikor beszerelted a pántot, nem záródik, marad néhány mm, vagy nem nyílik teljesen? Üresen nem érdemes méregetni a pántokat, mert pl: ha a ráütődő 90fokos lenne, akkor pont megállna a záródás előtt 1 mm-rel ezért kisebb szögűre kell gyártani, mert így húzza be.
küldjél fotót.
ilyesmiről van szó:
és egy sarokszekrény ajtajáról van szó, ami pontosan 135 fokban kéne álljon az oldalához képest
ábra nincsen, mert kérésre küldték szétszerelve, ugyanis nem fért volna be az ajtón
ezen a fotón a beállító csavar be van csavarva, ilyenkor a legkisebb a bezárt szög; ha kicsavarom, akkor a legnagyobb, és az én esetemben ez is kisebb mint 135 fok
természetesen arról az állapotról beszélek, amikor az ajtóba van süllyesztve az egyik fele, és a kivetőpánthoz illeszkedő két bútorlap közötti szögről beszélek, ami sarokszekrény esetében pontosan 135 fok kéne legyen
a szöget nem a levegőben mértem le, bár szemre is látszott, de besüllyeszettem az egyik felét az ajtóba és a másik felét pedig kivülről a szekrény oldalához illeszettem függőlegesen úgy, hogy minden csatlakozás illeszkedjen, és alap állapotban a parkettára berajzoltam a vonalat, majd a sarokszekrény elejének vonalát is meghosszabítottam egy egyenes alumínium rúd segítségével és szépen látszott a parkettán, hogy mennyire nem párhuzamosak és hogy kisebb a szög, mint kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!