Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan tudnám feldobni a...

Hogyan tudnám feldobni a szobámat olcsón és lehetőleg DIY?

Figyelt kérdés
Éppen egy költözködés közepén vagyunk és elhatároztam, hogy kicsit több DIY dologgal dekorálom az új szobát. Már csináltam jópár képet és festményt, amiből kollázst fogok készíteni a falra. Nagyjából ilyen ötletekkel szeretném feldobni a szobát, ami csak jól mutat meg dekoratív, nem kell, hogy feltétlenül haszna is legyen, bár az sem árt néha. Légyszi, ha tudtok, akkor mondjatok olyat, amihez vásárolni sem nagyon kéne, hanem egy normális háztartásban megtalálhatók hozzá az alapanygok. Ha ilyen nem ugrik be, akkor valami olcsó ötletnek is örülnék. Előre is köszönöm az értelmes válaszokat :)

2014. okt. 13. 13:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Parafatábla. Azt nyilván meg kell venni, ha nincs otthon. De utána bármit felszúrhatsz rá. És lehet változtatni is, hogy mi van rajta.

Lehetnek pl. képek, képeslapok, idézetek, emlékek, koncertjegy/mozijegy, stb. Kisebb tárgyakat is kibír. Szóval elég sokoldalúan használható.

2014. okt. 13. 15:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Még eszembe jutott, hogy elvileg parafatáblát is lehet DIY készíteni. Rákeresel neten találni fogsz ötleteket. Pl. boros dugókból vagy vannak ilyen parafa edényalátétek.
2014. okt. 13. 15:23
 3/5 anonim ***** válasza:
36%

mi a francért nem lehet magyarul írni??????

Ha nem olvasom el a válaszokat, ki nem találom, mi az a diy...

2014. okt. 13. 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:
80%

hold_viola1 ne bosszankodj, ez a "trendy" pedig az SK (saját készítésű) még egy karakterrel rövidebb is, ami pedig mostanában fontos szokott lenni!

Manapság ez a divat, lehetőleg legyen mindenben egy ipszilon. Az egyik ismerősöm olyan menő, hogy 3 ipszilonnal írja a nevét!

Nagy Györgynek hívják!

:D

2014. okt. 13. 19:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de parafatáblám már van, használtam előzőleg is. Amúgy bocsi, akkor itt és most leírom, hogy a DIY az "Do It Yourself", azaz "csináld magad". És nem, nem azért írom így, mert trendi, divatos, meg mert "hűdeüberjófejvagyok, ismerek angol rövidítéseket", hanem mert egész egyszerűen így ismertem meg ezt, mert youtube-on kiadott egy csomó ötletet angolul is, én meg megnéztem, és egyszerűen így ragadt meg. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy akkora világrengető probléma lenne az, hogy használom is :D
2014. okt. 17. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!