Hogyan lehetne a szobába meleget csinálni?
Oké, hülyén hangzik a kérdés, és lehet hülyeséget is kérdezek, de egyszerűen olyan rohadt hideg van a panelban, hogy már pulóverben se bírok meglenni. Nem tud valaki, valami 'praktikát'/okosságot arra, hogyan lehetne legalább 2 fokkal melegebbet varázsolni a szobába?
A hősugárzó kicsi, hősugárzó + szoba ventilátor meg sokat fogyaszt, és még mindig nem elég :D A konyhába be tudom gyújtani a gázt, de sajnos nem a konyhába tevékenykedek többet.
Csak fizetős megoldást tudok.
1. Több lakó a közös képviselőn keresztül szól a távfűtő műveknek.
2. Saját kiegészítő fűtéssel való befűtés. Én infralámpát szoktam bekapcsolni, persze nem állítom hogy ez a világ legjobb megoldása, csupán nekem vannak ilyen izzóim.
Én is panelban lakom és ismerem a problémát. :D Amit előttem javasoltak, hogy több lakó szól a távfűtő műveknek, az halott ügy, mi már nem egyszer próbáltuk. :D
Én úgy oldottam meg hosszútávra, hogy faliszőnyegeket tettem körbe a falakra, persze csak a kisszobában. Mondjuk van vele munka, de megéri, ha sokáig ott fogsz még lakni. Jól szigetel, és fényévekkel olcsóbb, mint ezek az utólagos hőszigetelések. Persze ne ezekre a nagymamás faliszőnyegekre asszociálj, hanem normális szőnyegek, amiket megtart a léc, az enyém pl. rózsaszín meg lila (lány vagyok).
Másrészt meg hüllőket tartok és a melegítőlámpájuk elég jól bemelegíti a szobát. :D Azért állatot ne vegyél a fűtés kedvéért, de ezek a melegítő lámpák elég jól befűtenek. :DD
Köszönöm a válaszokat!
#3: nos igen, "a szóljunk, hogy legyen fűtés" halott ügy..szóval telerakom a plafont melegítő lámpával :D
#4: itt jelenleg 19 fok van, és 'sajnos' nem fűt olyan jól a PC, hogy egy kicsit is melegítsen :/
19 fok már hideg?
Az szép...
Én ott érzem magam igazán jól. Ilyenkor még rövid gatyában vagyok, pólóban.
Nálunk télen sincs ennél több..
Panelban lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!