Sds vagy bosch blue gránit fúrószár?
Figyelt kérdés
melyik a jobb, miért?#SDS #bosch blue gránit
2014. szept. 7. 21:43
1/7 anonim válasza:
sds befogásúra adhatsz rendes ütést a másikra nem. Az sds-el könnyebben haladsz a kőzetben.
2/7 A kérdező kommentje:
és melyik a tartósabb? tehát akkor inkább az sds?!
2014. szept. 7. 22:19
3/7 anonim válasza:
az sds a befogás típusát jelenti. SDS ből is vehetsz bóvlit meg ipari minőséget is. A blue szárat fogas koszorúsba tudod befogni.Milyen fúród van?
4/7 A kérdező kommentje:
fogas koszorúsom van, értem, csak láttam hogy írogatták néhol hogy sds-et olyan tokmányba.. inkább megkérdeztem
2014. szept. 7. 22:41
5/7 anonim válasza:
éppen az sds-t is befoghatod fogasba. A lényeg az anyag minőségén múlik a tartóssága.
6/7 A kérdező kommentje:
értem, csak 6 lyukhoz (falban) elhasználtam a múltkor 5 fúrószárat, és elkezdtem keresni és akkor írták hogy a bosch blue a legjobb, erről vélemény?
2014. szept. 7. 22:48
7/7 anonim válasza:
még nem használtam olyat, ahogy nézem neten nem egy óriás összeg kipróbálni megéri hátha tényleg jó. Gondolom akkor tárcsás ütőművű géped van valószínűleg ezért használtad el a sok szárat.Az téglára jó betonra nem. Én egyszer raktam tárcsásba vídia betétes fúrószárat hát ki is égette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!