Hogyan lehet meggátolni, hogy egy ajtó becsukódjon, ha mi nem akarjuk?
Az egyik szoba ajtó állandóan becsukódik, pedig szeretném, hogy úgy álljon, ahogy én szeretném. Ha kinyitom, maradjon nyitva, ha becsukom, akkor csukódjon be.
Már kicsit felemeltem a keretből és először damillal, majd spárgával tekertem körbe azt az izét, aminek meg kéne szorulni, hogy ne csukódjon be az ajtó.
Nem tudom a nevét.Itt illeszkedik az ajtó és a keret.
Kérlek, adjatok ötleteket!!
Ilyennel: [link]
Mással nem nagyon, mert lóg az ajtó, vagy nincs függőlegesben a keret, emiatt csukódik be mindig.
Rosszul lett betéve,beállítva az ajtó. Nem függőben van,és a súlya miatt csukódik be állandóan.
Ha a zsanérok a menetes,becsavathatós fajták,próbáld meg a fölsőt befele,az alsót kifelé csavarni 1~2 fordulatot.
Jó az ék is,de...ha elfelejted,és hirtelen ráhúzod az ajtól,könnyen leemelheti a zsanérokról,és már dől is el.
Köszönöm az ötleteket, de nem kitámasztót keresek. Az van.
Ez a spájz ajtó és ott van a hűtő.
Ha a hűtőbe beteszek vagy kiveszek valamit , akkor folyton a hátamra csukódik az ajtó.
Nem tudom minden pillanatban az ajtó kitámasztót odatenni.
olyan megoldást keresek, ami azon segít, ha kinyitom az ajtót, magától nyitva marad.
Valamikor nyikorgott és megolajoztuk. Azóta becsukódik.
De köszi mindenkinek!
Szia!
Az a probléma, hogy nem függőlegesen van az ajtó tok betéve a helyére. Milyen ajtó? Régi? Új? Utólag beépített? Milyen a pántja? Ha nem tudod fotózd le és mutasd meg!
Nagyon régi ajtó és nem tudom itt a fotót elküldeni.
Nincs rá lehetőség.
Értem. Ha nagyon régi akkor gondolom a pántja nem becsavarós, hanem be van vésve az ajtólap élébe ill. a tokba. Így nem olyan egyszerű a dolog, mert ugye azt kellene, hogy az ajtólap felső részét kifelé tolni az alsót meg befelé, így billentve az ajtólapot, hogy ezáltal megszüntesd az önálló bezáródást.
De, van esetleg más megoldás is.
az ajtólap alsó éle alá kell csavarozni egy kefét, vagy az ajtó élére. Ez nem akadályozza a nyitást, de megakadályozza azt, hogy magától bezáródjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!