Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ha gumis (és eléggé csúszós)...

Ha gumis (és eléggé csúszós) damilra fűzök gyöngyöt, hogy kössek rá csomót, hogy ne csússzon szét?

Figyelt kérdés
A nyár végi unalomban újra előtört a 12 éves énem, és elkezdtem karkötőket gyártani. :D (Sok vékony karkötő, különböző apró fekete és ezüst gyöngyökből, a végén összekötve egy fekete masnival.) Vettem hozzájuk fekete, közepesen vastag, gumis damilt. Nagyon jó rá fűzni, de ötletem sincs hogyan csomózzam meg, hogy ne csússzanak széjjel. Aki esetleg ért hozzá, attól bármilyen segítséget elfogadok! Köszönöm! :)
2014. aug. 22. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy pici pillanatragasztó, esetleg körömlakk megfogja a csomót.
2014. aug. 22. 19:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, zseni vagy! :) Erre nem is gondoltam. Gázgyújtóval próbáltam összeolvasztani. Az első kettő azonnal sikerült, de a harmadikat most fűzöm negyedszer, mert mindig túlolvasztom. :D
2014. aug. 22. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:

horgaszcsomot

www.horgasz.hu/images/csomok/kepek_nagy/clinch-csomo.gif ezt vagy ha ugyesebb vagy:

www.horgasz.hu/images/csomok/kepek_nagy/blood-csomo.gif

a ragasztot felejtsd el, ezt 1x tanuld jol meg :)

2014. aug. 23. 07:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Uh, ez a második kicsit durvának tűnt, de kipróbáltam, és nem is olyan bonyolult. Köszönöm, ment a zöld kéz! :)
2014. aug. 23. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!