Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Megemelhetem így ezt a kishűtő...

Megemelhetem így ezt a kishűtőt a konyhapult magasságába?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

csak 118 centi magas, így hajolgatni kellene.

Pultmagasság alá kb 10 centivel hagynék neki egy rekeszt a konyhában amibe belefér majd.

Így ha jól számoltam körülbelül 200 centiméter magas lesz, a fagyasztó rész pedig körülbelül fejmagasságban. Még pont kényelmes lesz.

2014. aug. 6. 17:34
 1/4 A kérdező kommentje:
Mert igazából árban szimpatikus nagyon, és két főre nem is kell több, viszont olyan kényelmetlen lenne folyton hajolgatni. Más előítéletem nincs vele szemben. A nagyobb hűtökben is inkább csak az tetszik, hogy testmagasságban van a pakolófelület, így nem kell hajolni.
2014. aug. 6. 17:36
 2/4 A kérdező kommentje:
A kép illusztráció, de tükrözi az elképzelésemet. Tehát a hűtő rekeszének belső vonala megegyezne a pult magasságával.
2014. aug. 6. 17:37
 3/4 A kérdező kommentje:

Még egy kép:

[link]

Lehetséges, hogy bár a hűtő nem beépíthető, a bútorlap színének megfelelő fóliát húzok majd rá :)

2014. aug. 6. 17:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért ne ? Olyan magasra teszed, amennyire kényelmes.
2014. aug. 6. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!