Kerítés oszlop egyenesítés, hogyan?
Adott egy kerítés oszlop, ami megsüllyedt. Próbáltuk kihúzatni, de nem akar megmozdulni, csak a süllyedés irányába.
Arra gondoltam, hogy bevágom flexel, meghúzatom, majd behegesztek egy darab acél darabot.
Kérdés, hogy a 10x10-es zártszelvény anyagot elég ha csak a feléig bevágom, vagy teljesen be kéne? Minél kevesebbet szeretnék rajta gyengíteni.
más-más oldalról közelítettük meg te pótolni akarsz bele darabot én meg ki vágtam volna:D
Igazából nem is kell számolgatni majd a visszahajlítás után vágod a megfelelő darabot.
Szerintem vád végig teljesen úgy hogy csak az a lapja maradjon meg amelyiket hajlítani fogod. A hajlítástól(húzás) úgyis elszakadna és úgy nehezebb pótolni. MAx majd nem csak a keletkező rést töltöd ki hanem + 1-1 laposvasat hegesztesz az oldalára és erősebb lesz, mint volt :D
Milyen kerítés milyen oszlopa? Szabadon mozoghat? Mert akkor megásod mellette a földet, és úgy húzod.
(Ha ez nem lehetséges, az előző leírás jó.)
Köszönök minden választ, az oszlop nem mozdítható. Az első módszerrel csináltam meg, nagyon tuti lett.
Köszönök mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!