Pedrollo ES II áramláskapcsoló csak szárazonfutásra hajlandó kikapcsolni. Szivattyu 4blockm4/9 4.5bar-ig termeli fel, ezután a csap zárás után 15mp-el szárazonfutás hibával állítja le. Mi lehet a baj? Űj mind a kettő.
Bocsi! Most vettem a fáradtságot,hogy megnézzem ez egy mélykúti szivattyú.Így ne vedd figyelembe amit írtam elösször! [link]
Elég mélyre leengedted?Marad még vízoszlop miután üzemel egy ideig?Lehet,hogy kiszívja a vizet és levegőt nyom utána.
Ez van fent neked? [link]
Ha villog az alsó led szárazon futás miatt akkor a felső gombot (power)röviden nyomd meg egyszer.Kaptál hozzá használati útmutatót a 4a ábra és leírásban megtalálod az erről szóló leírást.
Nekem is ugyanez a problémám ha le volt ürítve a rendszer.
Pár perc szarakodás után életre kel és utána működik rendesen.
Szerintem légbuborék marad az érzékelőnél.
Nyitsd ki a csapot pár percre amíg kiköpködi majd zárd el. Ha szükséges indítsd újra 2-3x. Nem nyomja szét a rendszert, ha normálisan meg vannak húzva a csatlakozások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!