Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Egy 5,5-ször 3.5-es szobát,...

Egy 5,5-ször 3.5-es szobát, aminek 2,7 m a belmagassága mennyiért tapétázzák ki?

Figyelt kérdés
Fűrészporos tapétával
2010. jan. 6. 13:13
 1/9 anonim ***** válasza:

sajnos nem tudom, mennyit kérnek érte a gyakorlatban.

8 órás munka kb., vagyis nem igazán kérhetnének többet érte, mint 8000 ft.

2010. jan. 6. 13:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Én sem tudom pontosan, de szerintem jóval több, mint 8000Ft. Ha csak ennyit kérnének érte, akkor én sem fárasztottam volna magam a saját kezű tapétázással.
2010. jan. 6. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:
ja, azt kifelejtettem, hogy nyilván két ember csinálja az ilyesmit, vagyis 2*8000 ft.
2010. jan. 6. 14:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Melyik mester vállal tapétázást ezer forintos óradíjért? :) Kérem a jelentkezőket!
2010. jan. 6. 16:02
 5/9 anonim ***** válasza:

hát ez az, én is sejtem, hogy senki sem vállal ennyiért! :D

csak nem értem, mire fel???

nagyon sok embernek nincs 1000 forintos órabére, aki fizikai munkát végez, de még annak sincs, aki egy viszonylag egyszerűbb irodai alkalmazott.

2010. jan. 6. 16:08
 6/9 anonim ***** válasza:
amúgy szerintem a mostani ínséges időszakban lehet találni olyat, aki elvégzi ennyiért is, és ért is hozzá.
2010. jan. 6. 16:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Nézze ha el is vállalná az ember az említett órabérért azt nem vállalnám fel hogy ott álljanak a hátam mögött és nézzék az órát hogy mennyi idő alatt végzem el a munkát.Az embereknek fogalmuk sincs hogy egy munka elvégzése megfelelő minőségben mennyi plusz feladat együttes végeredménye. Csak azt látják mennyit is keres egy szaki.

Leírok egy átlagos munka vállalási menetet.

1. Menjen ki a vállalkozó mérjen föl a saját költségére benzin kb 1000forint rendben, munkaidő ráfordítás 1-2 óra kb 2000forint.-rendben

2. Hazamegy kiszámol árajánlatot készít 1-2 óra 2000 forint.-rendben

3. Árajánlat magyarázat telefon kb 400 forint

Mindjárt kb 6000 forint-ban van egy általános lakás felmérés egy magamfajta vállalkozónak, és nem kaptam meg még a munkát mert általában az emberek olyan leleményesek hogy addig hívják a szakikat amíg a legolcsóbbikig el nem jutnak.Ez a nagy büdös helyzet. Jaaa és 8 ezer a napibér egy szakmunkásnak nagyobb cégeknél. Miért használnám a saját automat szerszámaimat ugyan ezért a pénzért.Vagy inkább úgy kérdezem hogy önök használnák? Ha nem haragszanak meg a baráti árakat az ember inkább megtartja a barátainak ,és nem pedig idegeneknek.Nekem sem adott még senki a közértben a piacon a hentesnél sehol sem baráti árat. Önök már voltak ilyen jótékonyak idegenekkel? Olcsó munkaerőt pedig könnyű találni, de az a minőség,és a tartósság rovására megy, és akkor már egyáltalán nem lesz olcsóbb mint amire számítanak. Higgyék el tapasztalatból beszélek nem pedig hirtelen haragból.Sok sikert

piktor

2010. febr. 20. 00:31
 8/9 anonim ***** válasza:

"Jaaa és 8 ezer a napibér egy szakmunkásnak nagyobb cégeknél."

Hát én okleveles vegyészként egy elég nagy gyógyszergyártó cégnél nem keresek ennyit. Lehet, hogy inkább szakmunkásnak kellett volna mennem... :(

Amúgy ezt már írtam egy másik kérdésnél is, hogy manapság egy jó szakmunkás többet keres, mint akinek 3 diplomája, 4 nyelvvizsgája és 2 doktori fokozata van.

És ez nem vicc, szó szerint értendő!

2010. febr. 20. 08:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Tisztelt diplomás-ok!

Mikor ilyen felfogással találkozom mint az előző válaszoló akkor bebizonyosodik hogy a végzettség nem egyenlő az intelligenciával sajnos. Több dolgot is meg kéne érteni felnőtt fejjel.

1. Mindenki a saját munkájában a legjobb persze ha azt úgy is végzi!

2. 2-3 diploma nem azt jelenti hogy mindjárt milliókat lehet keresni.

3. Minden szakmának megvan a maga fontossága a világban az életben.

4. Diploma ide vagy oda a pozíció a fontos. Képzelje azért mert szakmunkás valaki leírtam milyen színes egyéniségnek kell lennie ahhoz hogy megtudjon élni.

5. Nem egymást kéne a dolgozó embereknek szidni lázadni hanem tenni végre a nyomor ellen, mert azt mondom keressen mindenki amennyit tud én csak gratulálni tudok hozzá.

6. Inkább az fájjon nekünk becsületes embereknek, hogy az aki "Tolvaj Csaló Hazug NEM DOLGOZIK" na azok keresnek igazán rengeteg pénz ebben a gyönyörűséges "magyar?" országban.Ezt érte el a

7. Nyugaton már rég nincs különbség fizikai és elméleti szakember között....na de mindegy mert nálunk még sokáig ez marad hogy mindenki a másikra féltékeny közben hagyjuk hogy a fent említett emberkék meg jól megszedjék a hasitasit ha már nem tették volna meg!!!!

Elnézést az off-ért!!!

Mindenkinek kívánom hogy éljünk jobban, mert ez botrány ami most az országban folyik már több mint 20 éve!!!!

Piktor

2010. febr. 20. 13:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!