Miért zúg a villanyóra?
Figyelt kérdés
Időnként a villanyóránk zúg, vagy serceg, berreg, nem is tudom hogyan fogalmazzak. Valami hangot ad, továbbá, ha megfogom a fatokot, amiben van, abban pedig érzem ennek az egész zajnak a rezgését.
Legtöbbször télen szokta ezt csinálni, de épp ma is csinálta. Figyeltem, figyeltem ma, és épp amikor ott álltam, akkor hagyta abba a hang adást. És közben a rezgés is megszűnt a tok ajtajában.
A házban éppen alig működik pár elektromos berendezés, tehát az sem mondható, hogy nagy igénybevétel és áramfogyasztás lenne, sőt épp ellenkezőleg.
Tehát mitől zúg? Normális vagy rendellenes ez?
2014. jún. 23. 10:27
1/1 kata kata válasza:
Egyáltalán nem normális jelenség a sercegés,zúgás.Szólj a szolgáltatódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!