Hogyan szedjem le a regi karnist?
Ma vettünk uj karnist, a regi szabalxosan leszakadt, csunya is volt mar, az a hagyomanyos farud. Viszont a regi tartot nem tudom kicsavarozni a helyerol, mert akarki is rakta fel olyan nagyon okos volt, hogy rögtön nyomott melle egy kis ragasztot, purhabot, vagy nem tudom mit. Lenyeg a csavar ami a tartot tartja belekötött a lukba. Amig az fent van, addig nem tudom felrakni az uj karnist, addig meg nincs függöny.
Mit tudok csinalni? A ferjem is probalta kicsavarni, neki se ment, elektromos csavarhuzonk meg nincs. :(((
Vasfűrész lappal, flex darabolókoronggal.
Bármilyen ragasztót is nyomtak mellé, attól még ki kellene jönnie. Főleg, ha a tartóval együtt tekergetitek. Talán csak egy nagyobb tipli kell majd vagy kigipszelitek és 5-7 centivel arrébb fúrtok másikat.
És legyen 2 marék modellgipszed is. :)
Harapófogód csak van. Tépd ki a francba. Ha ügyesen csinálod (ide-oda feszegetve) csak a tipli szakad ki és nem egy öklömnyi fal.
Hat elnezest hogy nem tartok itthon flexet, aranyöag ritkan szoktunk vasarnap delutan piheneskeppen flexelni. :)
Mar megoldottam, ahogy javasoltatok, igaz közben egyedül is rajöttem. Luk kigipszelve, hnap folytatjuk.
Köszi nektek!
Ehez szerintem csak egy blitz fogó kell, amit a szomszédtól kölcsönözhetsz. A tartó csonkját verd le, a csvart fogd be a fogóba és óramutatónak az ellenkező irányban gond nélkül kicsavarod.
Ilyenem pont lett volna.:)
De a csavar mozdithatatlan volt, bele volt ragasztva a tiplibe. Mindegy, mar megvan, az a lenyeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!