Próbált már valaki háti permetezőt beltéri falfesték felvitelére?
Figyelt kérdés
Ha ki lehetne vele fújni, csendben, létrázás nélkül, szerintem időben is takarékosan lehetne vele festeni, mert nem kell állandóan töltögetni a tartályt.2014. jún. 11. 17:17
1/7 anonim válasza:
Csak nagy terekben és a nyílászárók, padló berakása előtt működik pl. egy raktár építésekor, lépcsőházakban. Lakásban a beragasztás és a takarítás több időt és pénzt vesz el mintha teddiznéd, ráadásul kevésbé egyenletes. A kapcsolók, radiátorok környéke meg rémálom lenne. Ha meg eldugul, csúnyán szór, 20 percenként szét kéne szedni szűrés mellett is. Mivel nem vagyok az ellenséged, ezért nem ajánlom.
2/7 anonim válasza:
Egyik ismerősöm a külső falat fújta le diszperzittel. Elég jól sikerült, de a permetező utána tönkrement. A dugattyúnál volt vele probléma. Nem tudom, hogy egyébként is tönkre tette-e volna, vagy csak rosszul mosta el és az vágta tönkre. Mondjuk a permetező vagy 20 éves volt.
3/7 anonim válasza:
2 vagyok. Az elsőnek igaza van, hogy beltérre én sem ajánlom. Kompresszorral fújtam tegnap lazúrt kint a kerti faházra, tökéletesen pontosan nem lehet vele szórni. Sok takarítási munka lenne vele belső térben. Nekem nem volt dugulás, de nem is permetezővel szórtam.
4/7 anonim válasza:
Egy "festőművész" így festette a szobámat, de az egész lakás festékben úszott. Soha többé!
5/7 anonim válasza:
Csak kóklerek használják lakásban akik valaholláttak hasonlót. Esetleg egy putrihoz alkalmas, ahol a kosz és a mocsok nem mérvadó. Ablak mellett mi lenne? Úszna a diszperzitben, mert a szóró közelről rengetehet tez rá koncentráltan, távolról (40-60 cm) meg a falra csak a fele megy a festéknek, ráadásul a negyede meg akkor is az ablakta megy, ha 50 centire vagy tőle a fejjel. Nagyon felejtős. Sok szórófej karikákat fúj! Középen szinte semmi anyag csak egy kör mentén. Így nehéz egyenletesen fújni. A fáknál ez nem lényeg, de ahol az ember lakik, ott talán jobb ha nem hiányokat és megfolyásokat lát a falon.
6/7 anonim válasza:
Ígérem, többet nem írok mobillal.
7/7 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm, akkor nem eröltetem.
2014. jún. 12. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!