Asztalos tud régi szekrénysorból modernet csinálni?
Szinte ugyanilyen, csak a dísítése kicsit másabb, és a színe picit világosabb.
Űnekem is hasonló örökségem van az előző lakástulajtól. Mivel ennek már úgyis mindegy, átalakítottam a saját igényemre. A Nagyszekrényem fölső részét alulra tettem, szereltem, és 2 görgős fiókot szereltem bele. ezek a szekrények még mind közézáródóak voltak, és zsanérosak, szóval ezek mind repültek ki. Vágattam új ajtóélapot ugyanolyan bútorlapból mint az íróasztalom, és így magamévá tettem. A bárszekrényajtót megszüntettem, mert minden nő rátehénkedett, és örökké leszakították, az üvegajtós egyelőre maradt.
Túl sokat nem szabad rá költeni, de amíg lakásfelújítás van, meg csak az a lényeg, hogy legyen hová bedugni a ruhát, addig tökéletes.
Ha a szekrénysor bútorlapból készült, akkor viszont sok mindent nem lehet a felületén javítani.
Meg kell nézni, hogy maguk a szekrény oldalai, és a polcok milyen állapotban vannak. Ha azokhoz nem kell nyúlni, akkor az is sokat dob rajta, ha az ajtók mind le vannak cserélve valami más színre/árnyalatra. Az megfizethető és helyben könnyen elvégezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!