Balmenetes csavart milyen megoldással tudnák egy jobbmenetes anyába csavarni?
Figyelt kérdés
A mopedemre vettem egy pár új visszapillantó tükröt, amit bele kell csavarni a kormányon lévő anya foglalatba. Az egyiket sikerült, de a másik tükrön balos a menet. Létezik ilyen adapter amivel ezt meg tudom oldani, vagy valamilyen más megoldás?2014. jún. 2. 12:13
1/8 Golan Trevize válasza:
Másik anyával, másik csavarral fog menni.
Esetleg menetvágóval vágsz új menetet a csavarba.
2/8 A kérdező kommentje:
"Másik anyával, másik csavarral fog menni"
az anyacsavar egybe van a kormánnyal, azt nem lehet cserélni.
"Esetleg menetvágóval vágsz új menetet a csavarba."
ere én is gondoltam, de akkor a csavar mérete kisebb lesz.
2014. jún. 2. 12:39
3/8 Golan Trevize válasza:
Akkor másik csavarral kell próbálkoznod.
4/8 A kérdező kommentje:
itt a csavar az maga a tükörnek a szára, ami egybe van a tükörrel.
2014. jún. 2. 13:05
5/8 Golan Trevize válasza:
Akkor le kell maratni a szárból, ráhúzni egy köpenyt, és abba maratni a menetet.
6/8 A kérdező kommentje:
Tényleg! Hogy én erre nem gondoltam!
Flexel levágom a menetes részt és menetvágóval vágok rá új menetet. Igaz így lesz 1-2 cm a két tükör magasságában, de egye fene.
KÖSZI!!!!!!!!!!!
2014. jún. 2. 13:42
7/8 anonim válasza:
Állj! Mielőtt levágnál a tükör szárából:5-ös nem úgy értette ahogy te. A szár menetes részét le kell vékonyítani addig, míg eltűnik a menet, és az így símított kisebb átmérőjű szakaszra húzni szorosan egy kis csövet (esetleg ragasztva) amibe már tudsz megfelelő menetet vágni.
8/8 anonim válasza:
ezt a sok kokány agyjárást. :D
menetátalaktóról nem hallottatok még?
500-1000Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!