Hova kell vinni a régi padlószőnyeget? Laminált padlóztunk és nem tudom hova kell vinni a régi padlószőnyeget Bp.11. ker-ből?
mi is a 11kerben lakunk, nemtom hova dobták ki a padlószőnyeget a munkások.
sztem kérdezd meg a közösképviselőt, hátha lomtalanításig lehet a pincében tárolni, vagy esetleg kell-e valakinek.
A szemétdombra!
Ha van más felújítási munkából (pl fürdőszoba) származó törmeléked, akkor azzal együtt a konténerbe és elviszik.
Szerintem is a legjobb megoldás a segélyszervezet, vagy a környéken élő rászoruló család. De odaadhatod egy állatmenhelynek is, nekik is mindig szükségük van fekhelyre az állatok számára. Ha neked valóban nincs rá szükséged, nagy örömöt okozhatsz vele olyanoknak, akik számára egy használt padlószőnyeg is nagy ajándék.
Jobbulást az allergiádhoz, remélem, az új padló segít!
tévhit, hogy az állatotthon örül a padlószőnyegnek. Sőt. Aztán nekik kerül pénzbe megszabadulni tőle.
A ruhák, szőnyegek szirszarok, pehelypaplanok használhatatlanok számukra! Csak olyan dolgot adj nekik, amit te is betennél a saját vérző állatod alá! Nem hiszem, hogy egy padló szőnyeg jó erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!