Hálom mellett a szomszéd konyhája van, tisztán áthallatszik ahogy beszélgetnek. érteni amit mondanak. Ha tojástartokat ragasztok a falra, ez megszűnhet? Vagy érdemes drága hangszigetelo lapokat venni?
Biztos szívesen beboritja a falát a kedvemért:))
Mi a véleményed az előző hozzászóló szőnyeges megoldásához?
Minden megoldás jó, ami a falat vastagítja. Így ez is, de szerintem ettől nem fog megoldódni a gondod.
Milyen a fal anyaga amin át hallod a szomszédot?
Nem panel
Tipikus budai téglaház
Van ablak a hálóból a folyosóra, hallom pl a liftet is, az pl nem zavar, de a szomszédból tisztán hallom/értem amit beszélnek
Akkor keress hézagokat csöveket légréseket a falon, ahol átjön a hang, mert csak úgy simán nem jöhetne át ennyire.
Ha az nincs, akkor egy gipszkarton falat ajánlok, hangszigetelő anyaggal kitöltve, többrétegű borítással.
ez egyre bonyolultabban hangzik:(
azt hittem veszek egy rakat tojástartót (rengeteg van már itthon...) és ennyi:)
nem saját lakás...komolyabb összeget nem fektetnék bele...így viszont nem tudom azt a szobát használni:(
Tojástartó is teljesen tökéletes ugyanis igen is szigeteli a hangot mind amit te generálsz és mind ami behallatszódna.
Az egyik hozzáoszlónak meg üzenném hogy van már hangszigetelő nikecel is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!