Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Kedves Ezermesterek! Szerintet...

Kedves Ezermesterek! Szerintetek jó ez a fúrógép itthoni barkácsoláshoz? Nő vagyok, de szívesen szerelgetek, barkácsolok. Link.

Figyelt kérdés

Olyan gépet szeretnék, ami nem a legdrágább, de létező márka.

Olyat szeretnék, ami akár a betont is átfúrja.

És amivel csavarozni is lehet.

Nem szeretnék akkusat semmiféleképpen..

Ezt néztem ki, megéri?

[link]

2014. márc. 15. 15:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Akkor úgy látszik attól is függ milyet fog ki az ember. :)

Nekem ez van: [link]

A tömör fába is simán behajtja a nagyobb csavarokat is, ami kézi csavarhúzóval egy kínszenvedés lenne. Igaz hogy nem sokat használom, de még nem jártam vele úgy hogy munka közben lemerült volna. Nem is emlékszem mikor töltöttem utoljára, de fél évnél biztosan régebben és a rajta lévő töltésjelző szerint még bőven van benne.

Igaz, most nézem jól fölvitték az árát. A tavaly előtti nyáron vettem ugyan ezt ugyan itt 8990Ft-ért.

2014. márc. 15. 20:29
 12/16 A kérdező kommentje:

Anyám, akkor az egy nagyon jó vétel volt! Az enyém folyamatosan a töltőn csücsült, úgyhogy, amikör besz.a.rt a kezemben, úgy voltam vele, hogy hála az Égnek, végre vehetek egy normális eszközt.:)

Tényleg, szétnézek praktiker webshop oldalán. Bár nem hiszem, hogy ennél jobb ajánlatra lelek.

2014. márc. 15. 20:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Ni-Cd aksik hamar gajra mennek a memória effektus miatt. jobbak a Ni-Mh-s készülékek már. az igazán jó a Li-aksik, jobb az energiasűrűsége, jól gyepálható, hosszú az élettartamuk; és persze drágábbak is, de hosszabb távra jobban megérik. én a gyárban is hasonló lítiumos akkus fúró csavarozóval dolgozom; nagyon jók és strapabírók.
2014. márc. 16. 20:03
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megjegyeztem, amit írtál. Most mindenesetre a vezetékes, másodjára linkelt skil-t rendeltem meg magamnak. Nagyon várom.:)))
2014. márc. 16. 22:52
 15/16 anonim ***** válasza:
azért egy jó 9,6V-os lítiumos fúrógépet vegyél magadnak. tökéletesen lehet mindenre használni falfúráson kívül, és csavarbehajtáshoz is tökéletes, nyomatékállítós. Ha sokáig nem használod, akkor sem merül le. Neked valami szar NiCd, vagy NiMh-s akkus volt, az tényleg használhatatlan.
2014. márc. 17. 10:26
 16/16 anonim ***** válasza:
a 11-es hozzászólóval maximálisan egyetértek, nekem is olyanom van
2014. márc. 17. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!