Gyöngyfűzősök! Nincs meg valakinek ennek a halnak a mintája? Esetleg tudtok linkelni orosz gyöngyfűzős oldalakat?
Sehol sem találom :(
Jó orosz gyöngyfűzős oldalakat tudtok linkelni?Elég ratyikat találtam :P
Nem szerencsés választás, nyolc dolcsi. Linda Richmond a tervező. 19 oldal a pdf hozzá.
(görgess lejjebb)
Mivel mostani a minta, nem lesz "feltörve" sem sehol. (De online számlát ad a hölgy, szerintem szép minta, megérhet ennyit.) Még az oroszoknál sem találtam, bár nem beszélem a nyelvet, így nem ugrottam rá minden találatra. (Bár nem tudom, mi az a Pinterest. Ott fent van. Elképzelhető, hogy a teljes minta?)
Peyote, herringbone, brick és ladder... Nem egyszerű technika. Hát... keresek még.
Orosz oldalak: nem szoktam így keresni, mindig az adott témához nézek tőlük valamit. (Speciális minta vagy érdekes technika.) Milyen témában érdekelne részletesebben?
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!!:)
Jó hogy vannak még itt normális emberek:DD
Leginkább állatok és medálok érdekelnek.De amit imádok azok a sárkányok *-*
Még egyszer köszönöm!!!!:)
Te is? Kicsi a világ.
Ugyan nem orosz (észt), de a tutorial oldalak... és a munkái...
Ez orosz oldal, bár inkább csak kész dolgokat gyűjt. A legtöbbhöz nincs mintaleírás, sajnos. (Egyediek, általában nem eladásra szánt termékek.)
Medálból van egy Facebook csoport... vagy volt. Nem találom, pedig a tagja voltam egy időben. Rengeteg leírást tettek közzé, valami álomszépeket. Nem tudom, mi történt velük.
Köszi a linkeket :)
Kár hogy minta nincs hozzájuk :(
Nos, akkor még minta.
Magyar, és ha jól láttam, sok magyar mintát is linkel.
Az egyik kedvenc technikám, imádom. Ugyanitt sokféle más mintaleírás van még, pl.
az egyik legjobb peyote gyöngyös befedés. (Bár én a gyöngyhorgolásra esküszöm, ha golyót kell befedni, de ez lényegesen gyorsabb.)
Orosz. Azt hiszem, ez mindent elmond.
Magyar, sok peyota, medálok.
Hogy a fülbevalók se maradjanak ki.
Innen szemezgettem:
Szép válogatás, jobb, mint a legtöbb oldalon található. (Csak regisztrációhoz kötött.)
HÁLÁM ÖRÖKKÉ ÜLDÖZNI FOG *-*
Az utolsót ismerem és regisztráltam már rá.:)
Sajnos legtöbbször ott csak képek vannak de minták nem :(
De attól még k*r*a jó oldal!!:DD
Még egyszer köszönöm <3 jó fűzögetést *o*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!