Tetőtérbeépítés bontás nélkül?
Figyelt kérdés
Elvileg a (azbesztes pala) cserepek nagyjából jók, én arra gondoltam, hogy ráhúzok belülről az egészre egy fóliát, abba kőzetgyapot (de lehet fólia se kell?) a közetgyapotra meg gipszkarton és kész. Egyenlőre csak egy félmegoldás kellene, de olcsón és egyszerűen.2014. márc. 10. 20:53
1/3 anonim válasza:
Egy könyvtárban tanulmányozd a vonatkozó szakirodalmat. Egy kicsit több minden kell: hővisszaverő fólia, párazáró, gipszkarton helyett talán jobb az OSB lap. A félmegoldás valójában felemás megoldás. Ha nem csinálod meg rendesen, akkor pl. behúz a huzat, télen nem lakható a hideg, nyáron meg a meleg miatt. Esetleg tetőablak is kell.
2/3 anonim válasza:
Amit írtál, félmegoldásnak elmegy.
Tapasztalatom szerint a LEGJOBB ESETBEN a félmegoldás kicsivel kerül kevesebbe, mint a végleges, cserébe dupla annyi munka. Szerintem gondold át!
3/3 anonim válasza:
Télen, ablak nélkül hogyan lehet majd a magas páratartalmat kiszellőztetni, hogy ne penészedjen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!