Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogy kell a régi fugát felújít...

Hogy kell a régi fugát felújítani vagy újra fugázni? Nem szép a régi fuga a csempén és szeretném felújítani, de nem szeretném kicsiszolni, újra fugázni. Nem lehet csak "simán" kifesteni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 19:15
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Ki lehet tisztitani is, domestos, és egy erős kefe segítségével:)
2009. dec. 13. 19:21
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

miért ne lehetne?

Ha van türelmed hozzá...

2009. dec. 13. 20:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a konyhában festettem már át, kis ecsettel és diszperzittel.
2009. dec. 13. 20:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Barkácsáruházakban mindenféle színben lehet fugaszínezőt kapni.

A fugát előtte alaposan ki kell tisztítani, nem maradhat koszos, zsíros, mert nem tapad meg a festék! Utána fel lehet kenni a fugaszínezőt és pár perc múlva lemosni a csempét. Vigyázz, ha túl sokáig marad rajta, nagyon nehéz lesikálni! Mi úgy csináltuk, hogy én kentem, a párom pedig úgy fél méterrel mögöttem már mosta.

Nem nehéz, nem bonyolult és a végeredmény olyan, mintha eleve olyan színű fugával lett volna fugázva!

2009. dec. 14. 06:38
 5/6 A kérdező kommentje:
A Domestost próbáltam, sajnos nem mindenhol lett fehérebb. Pedig sikáltuk. Bemegyek barkácsboltba és veszek színezőt már csak az a baj,hogy padlótól plafonig csempénk van :s
2009. dec. 14. 08:45
 6/6 anonim válasza:
Szia.Nekem bevált! DRY-CLEANING (fugatisztító)
2010. jan. 11. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!