Kaptam mikulásra vasalható gyöngyöt, de nemtudom mit kezdjek vele?
azt sem tudom hogy hogy kell használni vagy mire..
első gondolatom azvolt hogy belerakom a hajamba.. :D
Vannak ilyen formák, amiből tűszerűségek állnak ki, ezekre kell ráhúzni a gyöngyöket. Ha kész, akkor ráteríted azt a vékony lapot, és kivasalod (ha 12 éven aluli vagy, egy felnőtt vasaljon).
Ha nem voltam érthető akkor nézd meg itt: [link]
Úgy, ahogy az első mondja. Vannak hozzá formák, amikre kirakhatsz különféle formákat, pl. szív, ház stb.
Olyasmi mint a dugdosó. :)
Utána ráraksz egy újságpapírt, kivasalod, és a gyöngyök egybeolvadnak. Ezért hívják vasalhatónak.
Ilyen ajándékot kért tőlem a imádott unkahúgom.
De sajnos fogalmam sincs mi ez.Nem tudnátok nekem linkelni képet ,hogy mégis milyet keresek vagy vegyek?
köszi a válaszokat
egyébként már 16 vagyok csak gyöngymániás és most ilyet is kaptam az egyik barinőmtől.. :D nemis gondoltam hogy erre való meg hogy csak kisgyerekeknek.. :D
és hol lehet kapni ilyen tűs táblát? mert én csak gyöngyöt kaptam 1 zacsiban amire csak annyi volt írva hogy vasalható gyöngy :D és olyan kéne ami sima négyszög alakú mert abból olyat csinálok amilyet akarok ugyebár.. :D
bár rákerestem Google-n és az a csillag is nagyonszép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!