Hogy kell zselés gyertyából gyertyát önteni?
Figyelt kérdés
Megvan a zselé, gyöngyöket fogok tenni bele, de nem tudom, hogy hogy melegítsem fel a zselét. Ez tönkreteszi a fazekat? Mikróba betehetem? Forróvízbe beletettem, de nem olvadt meg teljesen, csak puhább lett...2009. dec. 12. 13:22
1/1 anonim válasza:
keress valami rosszabb fazekat, hogy h anem jönne ki akkor se legyen nagy baj, tedd fel a túzre, folyós lesz, néha kicsit kavard meg hogy mindenhol folyós massza legyen.
elvileg ki lehet szedni az edényből, de azért ez minőségtől függ.
várd meg hogy kihüljön, akkor elvileg egyben ki lehetne venni h amégsem akkor szedd ki ahogy sikerül, a maradékot meg vízzel melegítsd fel, de azt majd ki kell dobni. szóval amennyit lehet szedj ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!