Mely kipufogónak kisebb a hangja ill. jó a hatásfoka?
Gyakorlatban két fajtával lehet találkozni.Az egyik a kamrás rendszer amiben több kamrán keresztül mennek át a gázok a másik meg a perforált cső és körülötte kitömöd kőzetgyapottal
Ha a teljesítmény számít akkor perforált cső közetgyapotos megoldást ajánlom,de akkor használsz szintetikus olajat!
Köszönöm a képeket, áttanulmányozom őket!
Az a baj, hogy hiába kísérletezgetek otthoni körülmények között, komoly műszerezettség nélkül szinte nem érek vele semmit. Hasamra csapva dolgozok, ami kókány munka. Habár egy gyerek quadblokk esetében nem annyira fontos a precizitás. Falusi ember szerint: "Legyen nyomaték, kapja fel az elejét, és menjen mint a távirat."
Miután összeszereltem, elindítottam, meg sem lehet ismerni a hangját. Lehet hallani a gondolataimat, ha meghúzom "ugyan olyan erős". A furatok készítésénél arra is ügyeltem, hogy ne egymással szembe nézzenek.
Egy volt esztergályos mester annó csinált (félig) egy hangtompítót, ahol az alátéteket úgy fúrta ki, hogy ne lehessen átlátni rajta. "Törjön" a hang, ne legyen fázisban.
Amúgy a 4t-s gépeknél miért alkalmazzák ezt a típust?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!