Jó lehet ez a konyha? (képek lent)
Sajnos nagyon szűk a hely, 2 fő fogja használni, régi keményfából szeretném összeszabni.
A látványterveket én csináltam, persze tetszőlegesen variálható még.
Akármilyen trendi is a pultra tenni a sütőt, ilyen pici konyhában nagyon nem jó helyen van. A hűtő mellett.
A két pult, amin a mosogató, ill. a főzőlap van, párhuzamosak? Miért van ezeken szögben a hűtő és a sütő? Nagyon pici a konyha és ezzel rengeteg helyet veszel el.
Mikro nem lesz? Mosogatógép? Van belőle nagyon picike is.
Én nagyon nem így csinálnám. A mosogató mellé szokás lecsepegtetőt is rakni. Nagyon hülyén nézne ki ott, a nappali felé figyelve.
Ha írsz méreteket, akkor szívesen segítek.
Köszi, a pontos méreteket még nem tudom, a csöpögtetőn én is gondolkoztam, a mikró szerintem mehetne akár a sütő fölé, vagy a mosógép fölé, az oszlopra.
A sütőt meg azért szeretném úgy tenni, mert gyakran (nagyon gyakran) használjuk és nem szeretek hajolgatni. Tényleg sok teret elvesz, de ez van.
1. Nem tudom, hogy a hűtő melleti-mögötti részt hogyan akarod megoldani, de ez csak akkor mutat szépen, ha szekrénybe rakod be a hűtőt. 2. A mosógépet mindig el kell húzni a faltól. Ez is csak akkor szép (pláne a nappali felől), ha szekrénybe építed. 3. Ha a sütő fölé teszed a mikrót, nem fogod felérni rendesen. 4. A második csapot hova akarod tenni?
A jobb mosogatókhoz lehet vásárolni rászabott vágódeszkát, akár fát, akár üveget.
Magán megjegyzsésem: először kockás papíron alaprajzra terveznék, utána látványtervet. Pontos méretek ismeretében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!