Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Papírt mivel tudnék ragasztani?

Papírt mivel tudnék ragasztani?

Figyelt kérdés
nincs itthon ragasztó,és ugyebár vasárnap délután van,most nem akarok ragasztóért rohangálni,mivel tudnék még papírt ragasztani? ilyen kis kivágós,behajtós,ragasztós papírbábúhoz kéne
2014. febr. 16. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
liszt és víz keveréke
2014. febr. 16. 14:40
 2/5 A kérdező kommentje:
és az megtartja majd rendesen,miután megszáradt,nem esik szét?
2014. febr. 16. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze nem tudja azt mint a technócol,de a 60-as évek előtt csak azzal ragasztottak. / csiriz / nem hallottál róla ?
2014. febr. 16. 14:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen a csiriz, liszt vagy háztartási keményítő, sok vízzel picit főzni,míg kocsonyásodik, lehűtve használható, szükség esetén hígítható. Esetleg, ha asztalosenyv vagy háztartási zselatin van otthon szilárd formában, akkor annak felfőzésével.
2014. febr. 16. 15:28
 5/5 A kérdező kommentje:

igazából 15 éves vagyok,nem nagyon hallottam még róla,de végül találtam pillanatragasztót és megoldottam azzal.

köszönöm a válaszokat

2014. febr. 16. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!