Papírt mivel tudnék ragasztani?
Figyelt kérdés
nincs itthon ragasztó,és ugyebár vasárnap délután van,most nem akarok ragasztóért rohangálni,mivel tudnék még papírt ragasztani? ilyen kis kivágós,behajtós,ragasztós papírbábúhoz kéne2014. febr. 16. 14:40
2/5 A kérdező kommentje:
és az megtartja majd rendesen,miután megszáradt,nem esik szét?
2014. febr. 16. 14:41
3/5 anonim válasza:
Persze nem tudja azt mint a technócol,de a 60-as évek előtt csak azzal ragasztottak. / csiriz / nem hallottál róla ?
4/5 anonim válasza:
Igen a csiriz, liszt vagy háztartási keményítő, sok vízzel picit főzni,míg kocsonyásodik, lehűtve használható, szükség esetén hígítható. Esetleg, ha asztalosenyv vagy háztartási zselatin van otthon szilárd formában, akkor annak felfőzésével.
5/5 A kérdező kommentje:
igazából 15 éves vagyok,nem nagyon hallottam még róla,de végül találtam pillanatragasztót és megoldottam azzal.
köszönöm a válaszokat
2014. febr. 16. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!