Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ki tudom-e fúrni?

Ki tudom-e fúrni?

Figyelt kérdés
Egy saválló,2mm-s lemezt otthoni körülmények között...18mm-s lyuk kellene rá.
2014. febr. 15. 20:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Párszor próbálkoztam vele én is, nagyrészt sikerrel, nem lesz annyira szakmai megfogalmazás, de pár tapasztalat.

Ha nekiállsz fúrni hűtés nélkül, akkor tedd határozottan, én először ott rontottam el mindig, hogy próbáltam kevésbé rányomni, hogy szép fokozatosan fúrjam át, nem hirtelen átütve, na ezzel azt nyertem el, hogy olyan szinten felizzott pikk-pakk, hogy alatt a fa amit alátétnek használtam szó szerint elfeketedett, meg a lemeznek is lett olyan szép érdekes színe, na meg persze a fúrót is lehetett élezni.

Meg mikor átér vigyázz, sokkal jobban oda tud kapni, mint egy sima lemez, szóval jó erősen fogd lehetőleg fogóval, mert kitépi a kezedből.

2014. febr. 16. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!