Kerékpárlámpába LED világítás?
A kerékpárlámpámba szeretnék power ledet venni, azonban több kérdésem is akadt.
6 voltos akkumulátor megteszi? 4Ah
Az 5w-os power ledre mekkora hűtés kell? Kb hány cm?
Ha nagy, akkor elég egy 3w-os is.
Ha megvagyok addig, hogy beszereztem az akkumulátort, töltőt, a ledet, utána ahogy olvastam kell egy led meghajtó. És ebből milyet vegyek?
Válaszokat előre is köszönöm!
Szia!
És milyen fesz. szabályzót érdemes hozzá venni?
Én is szeretek barkácsolni ilyeneket de azt mondom kár vesződeni vele.Már készen is lehet kapni és ha jól szétnézel az ára is töredéke a házibarkácsnál.
Nyáron vettem agy 5W-os kerékpárreflektort ami optikai lencsés így iszonyat fénycsóválya van hatalmas fényerővel sőt az autókhoz hasonlóan kapcsolható egy erősebb fényszórófokozat és egy gyengébb mint a tompított.
Beépített akkuja van amit hálózatról tölthető vagy a mellékelt dinamóról tölt menet közben tehát nagyon praktikus.És csak 4900 Ft-ba került.
Már többet költöttél rá, mint ha vettél volna egy gyári megoldást...
Tudod mekkora az 5W-os LED fénye? Lencsével 100-150 m-re világít... Biciklin minek? Gyorsan merüljön az akku? 1W is túlzás egy biciklire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!