Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Kerékpárlámpába LED világítás?

Kerékpárlámpába LED világítás?

Figyelt kérdés

A kerékpárlámpámba szeretnék power ledet venni, azonban több kérdésem is akadt.

6 voltos akkumulátor megteszi? 4Ah

Az 5w-os power ledre mekkora hűtés kell? Kb hány cm?

Ha nagy, akkor elég egy 3w-os is.

Ha megvagyok addig, hogy beszereztem az akkumulátort, töltőt, a ledet, utána ahogy olvastam kell egy led meghajtó. És ebből milyet vegyek?

Válaszokat előre is köszönöm!

2014. jan. 12. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:
A power ledhez hűtőcsillagra van szükség, meg sokszor optikára is. Nem sokat szórakoztam vele én sem nulla tudással. Vettem egy Ultrafire WF-501B-t ötezer forintból, igaz külföldről. Egy darab 18650-essel már megy, de két RCR-123-assal vagy két 16340-essl atom módra világít.
2014. jan. 12. 21:11
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!

És milyen fesz. szabályzót érdemes hozzá venni?

2014. jan. 12. 22:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is szeretek barkácsolni ilyeneket de azt mondom kár vesződeni vele.Már készen is lehet kapni és ha jól szétnézel az ára is töredéke a házibarkácsnál.

Nyáron vettem agy 5W-os kerékpárreflektort ami optikai lencsés így iszonyat fénycsóválya van hatalmas fényerővel sőt az autókhoz hasonlóan kapcsolható egy erősebb fényszórófokozat és egy gyengébb mint a tompított.

Beépített akkuja van amit hálózatról tölthető vagy a mellékelt dinamóról tölt menet közben tehát nagyon praktikus.És csak 4900 Ft-ba került.

2014. jan. 13. 09:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Már többet költöttél rá, mint ha vettél volna egy gyári megoldást...

Tudod mekkora az 5W-os LED fénye? Lencsével 100-150 m-re világít... Biciklin minek? Gyorsan merüljön az akku? 1W is túlzás egy biciklire...

2014. jan. 13. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!