Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hol tudnék PVC csövet venni,...

Hol tudnék PVC csövet venni, ahol méretre is vágják? (kép lentebb)

Figyelt kérdés
ráadásul kis méretre, mivel ilyene tárolót szeretnék készíteni belőle: [link]

2014. jan. 5. 22:49
 1/10 .figo. ***** válasza:
MEg ne haragudj, de ez igazán nem nagy kunszt . Mármint elvágni a pvc csövet... szerintem Te is megtudod csinálni!
2014. jan. 5. 23:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és 20 éves, és még egy fát se vágtam el életemben sem, ötletem sincs, hogy kéne, bocsi xD
2014. jan. 5. 23:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Gyártják ezt a csövet 250mm és 500mm hosszban is.
2014. jan. 6. 07:54
 4/10 anonim ***** válasza:

igaz, hogy gyártják, de vége nem sima, hanem olyan, hogy össze lehet illeszteni és drága emiatt, hogy darabban összeilleszhető. Nem is lehetne egymás tetejére pakolni, mert az illesztésnél felülne.

Én vennék egy hosszabb fajtát, ami olcsó kivitelű (szürke 4-6 méteres) és vinnék egy fűrészt és levagdosnám méretre a boltnál, de kicsit nagyobb legyen. Hazavinném a darabokat és a végén lévő illesztési darab segítségével méretre vágnám pontosan.

Ez a vég, pontosan rácsúszik az alap méretre és körkörösen rásimul, így fel lehet jelölni, körbe lehet rajzolni, hogy a vágás ne csússzon el, hanem merőleges legyen a felrajzolt vonal mellett a vágás.

Vágni lehet vasfűrésszel és flexel.

A vásási felületet csiszolnám.

A csöveket, apró csavartokkal erősíteném össze lazán, hogy igazodni tudjanak.

2014. jan. 6. 08:14
 5/10 anonim ***** válasza:
a végen lévő illesztőt arra is használhatod, hogy a furatokat feljelöld és kifúrod. 0 fog 60 fok 180 fok 240 fok-nál ez a sablon. ráhúzod az alapcsőre és átjelölöd a fúratok helyét és összecsevarod
2014. jan. 6. 08:22
 6/10 anonim ***** válasza:

0 60 120 180 240 300 fokban

csak azt fúrod ki ami kell lyuk

2014. jan. 6. 08:24
 7/10 anonim ***** válasza:

a Pvc vagy KG csövet vasfűrészlappal... kézzel... is lehet vágni,DE CSAK kisebb méretig, azaz 110 mm átmérőig maximum.

E fölött én kis flexel vágom,(normál vágótárcsával)mert a pvc daraboló gép elég drága masina.

Szerintem keress egy barkácsoló manust, aki tud bánni egy sarokcsiszolóval és ledarabolja neked a pvc csöveidet.

2014. jan. 7. 19:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Tudtommal sehol. Vágni meg mint mondták fémfűrészlap.
2014. jan. 7. 20:44
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

"Lány vagyok és 20 éves,'

én elvágnám neked de be is ))

2014. jan. 7. 21:30
 10/10 Sanyimester ***** válasza:
Keress a közelben egy vízvezeték szerelőt, és ő megoldja.
2014. jan. 9. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!