Saját készitésű babaház kartonból őtletek?
Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 17:25
1/6 anonim válasza:
Én nyáron csináltam a kishúgommal! :D
2 dobozt összeragasztottunk. Egyik volt a nappali másik a konyha. Itthoni maradék tapétával kitapétáztuk, a barbie gyerekének az ágya egy naturaqua ásványvizes palack alja volt egy kis vattával kitömve. Joghurtos dobozokból alakítottuk ki a konyhaszekrényt és kb 8 gyufásdobozból ragasztottunk össze ágyat. Ezt őszről maradt könyvborítóval fedtük le. Papóm zsebkendője volt a barbie takarója. stb stb.
Ilyen ötletekre gondolsz?
Mondjuk a miénk nagyon primitív volt, de egy életreszóló élményt szerzett. :)
2/6 anonim válasza:
Én sörkartonból makettezném a helyedben. Nagyon szépen lehet vele dolgozni, ilyenre pont jó, és eleve fehér.
3/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszönöm a válaszokat de én olyanra gondoltam amibe be tud bujni a lányom de az első válaszoloét is megcsinálom neki:))))
2009. nov. 26. 16:46
4/6 anonim válasza:
Huhh, nekünk is volt gyerekkorunkban,nagy élmény volt dekorálni, díszítgetni. Hatalmas nagy doboz kell hozzá (pl. hűtő) Kivágni rajta ablakot, ajtót, ha nagyon szupira akarod akkor ne teljesen vágd ki, csak hogy nyitható legyen. Függönyt ragasztani rá, belül vagy tapéta vagy saját rajz, kívülre szintén. Csak a fantázia szabhat határt.
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon jók:)))
2009. dec. 5. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!