Ha egy szobát szeretnék belülről valamelyest hang és hőszigetelni, nem vastagabb rétegben mint 5cm, akkor milyen anyagok jöhetnek szóba? Phonestar csendlap ára miatt kilőve.
Figyelt kérdés
figyelembe véve a páralecsapódás penészedés problémáját. egy fűtött ill.egy nem fűtött szoba válaszfalára lenne. 2db blue acoustic gipszkartonra gondoltam,légréssel...2013. nov. 24. 19:17
1/4 S.Jocó válasza:
Hangszigetelésre jó, de hőszigetelésre már nem! Bár a légrés is valamelyest hőszigetel, de én a helyedben a fal és gipszkarton közé üveggyapotot tennék. Ez így elég költséges megoldás és szerintem felesleges is, bár a felhasználás helyétől függ.
Vagy veszel 5 centiméteres hungarocellt és azt rögzíted a falra.
2/4 wolf0302 válasza:
olcso kell???gyujts ossze a tojás tartokat :D nem a legszebb de 1nek ji :d
3/4 A kérdező kommentje:
a tojástartó az nem hang szigetel,hanem megtöri a térbe lévő hullámokat,ezért nem visszhangzik.ráadásul meg nincs súlya,ezért kalap szart sem ér.mert a tömeg fogja meg elsősorban a hangot. a nikecell az meg amilyen jól hősziget,annyira nem fogja meg a hangot...szóval ez a szitu. :)
2013. nov. 27. 19:37
4/4 anonim válasza:
Hungarocellt véletlenül sem,nekem volt ,fólia sátor klímát csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!