Lehet panelt meszelni? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Decemberben költözünk új albérletbe és katasztrofális állapotban van a tapéta: koszos, a fal alatta tele van lyukakkal és tiplikkel. Szeretném, ha kimeszelnénk, otthon, családi házban bevált, de nem tudom, a panel hogy viseli. Olvastam olyanokat is, hogy ha leszedjük a tapétát, alatta csupa lyuk lesz. A Pillangó utcánál van a lakás, esetleg valakinek van onnan tapasztalata? Mennyire sokat kell majd glettelni? Nincs se túl sok időnk, se túl sok pénzünk rá. Lehet, hogy jobb volna tapétázni? (utálom a tapétát, ráadásul a meszet ingyen meg tudjuk szerezni. De lehet, hogy a pluszmunka miatt nem érné meg?)2009. nov. 17. 19:45
1/4 anonim válasza:
A lyukak glettelését elkell végezni,és a falról a tapétaragsztót levakarni.Utána lehet meszelni.Én is meszeltem,amikor még panelban laktam.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon nagy munka? Mivel lehet levakarni a ragasztót?
2009. nov. 17. 19:54
3/4 anonim válasza:
nem túl nagy munka, csak unalmas. a tapétaragasztó levakarását, spaklival ajánlanám.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát remélem, a párommal csak nem lesz unalmas :)
Köszönöm a hasznos válaszokat! Még esetleg ha a Pillangó parki panelek állapotáról tud valaki, az írja meg, mert fogalmam sincs, mennyi glettet kéne vennünk.
2009. nov. 17. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!