Láncfűrész mélységhatárolójából mivel és menyire kell lecsiszolni, hogy rendesen vigye a fát?
Figyelt kérdés
...2013. nov. 4. 20:46
2/4 anonim válasza:
Kb.1mm-t.Bármivel csinálhatod ami viszi a láncot,én le szoktam szerelni és asztali köszörűn kényelmesen elvégezhető.Arra ügyelj hogy a mélységhatároló kerek formája továbbra is ugyanaz a formájú maradjon máskülönben nem lesz sima futású.De az egésznek a jelentősége közel sem akkora mint a helyes élezésnek,egy láncot könnyen el lehet rontani helytelen reszeléssel,háromféle szöget is tartani kell a reszelés folyamán,legjobb ha van egy új láncod és közben nézegeted,megpróbálod ugyanolyan szögben reszelni.
3/4 anonim válasza:
Lapos reszelővel és mélységhatároló sablonnal.
4/4 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz,bemész a Stihl vagy a Husqvarna szaküzletbe és kapsz hozzá mindent.Gyári adat 0.65 az 1 mm szerintem már picit sok ugrálhat a fában a vezető amikor vágsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!