Készített már valaki otthon babaházat?
Figyelt kérdés
Esetleg van valahol valamilyen internetes oldal, ahol leírják, hogy hogyan kell?2009. nov. 14. 18:27
1/11 anonim válasza:
Úgy, ahogyan gyerekkorodban legóztál, csak itt fából, vagy papírból csinálod. Én annak idején unokahugomnak csináltam babaházat cigisdobozból. Összeragasztottam táblákba, tapétával bevontam, majd a táblákat összeragasztottam.
2/11 A kérdező kommentje:
Fából akarom, olyan "igazit". Csak jól jönne valami sablon, vagy terv, hogy hogyan is kell...
2009. nov. 14. 18:51
3/11 anonim válasza:
A szomszéd kislánynak épp most láttam!A legvékonyabb osb lapból van neki!Csak 3 oldala van!Téglalap alakó, és az egyik felén nyitott!2 szintes, ablak rajta függönnyel, kis létrával hurkapálcából!Nekem kb térdig ér!Nagyon jópofa, és nem nagy dolog!Kell egy dekopír fűrész, egy centi, pici hajószög, és egy kis kreativitás!Megcsinálod a 3 falat+ az alját!Aztán mennyezet, és rá a köv szint!
4/11 A kérdező kommentje:
Igen, én is ilyesmire gondoltam, mert jön a karácsony, és semmi ötletem. Annyi játékuk van már így is, hogy ajjaj... Nem akarok hülyeségeket vásárolni, inkább azt gondoltam, hogy a férjemmel készítünk egy nagyobb babaházat...
2009. nov. 14. 19:12
5/11 anonim válasza:
Az OSB helyett sokkal esztétikusabb a rétegelt lemez.
Itt láthatsz sok -sok ötletet.
Remélem működik és jó a link.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Valami olyasmire gondoltam, mint az első... ;)
2009. nov. 14. 19:31
7/11 anonim válasza:
nagyon jó ötlet, eszembe sem jutott volna magamtól, de én is megpróbálkozok vele =)
köszi, hogy feltetted a kérdést
8/11 anonim válasza:
Én innen lestem ötleteket, de még nem bírtam rávenni magamat, hogy el is készítsem...azért elég melós :-D
9/11 A kérdező kommentje:
Mi belefogunk, lesz ami lesz... :D Már megtervezte a férjem, és holnap megyünk megvenni az anyagot, és indulhat a buli. :D
2009. nov. 18. 16:14
10/11 anonim válasza:
a legfontosabb szerintem a baba mérete, ahhoz kell kialakítani az egészet méretileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!